top of page
Søg

e-conomic: Ændringer i Lager skaber en forbedret løsning

Fremover tilbyder e-conomic virksomheder med lagerbehov en forbedret løsning af høj kvalitet og fleksibilitet.

e-conomic har i samarbejde med deres datterselskab, Rackbeat, udviklet en forbedret udgave af e-conomics lagerløsning. Den nye lagerløsning er af høj kvalitet og giver virksomheder med lagerbehov stor fleksibilitet samt sikre en naturlig integration til regnskabet.


e-conomics eksisterende lagerløsning lukkes ned den 31/12-2023. Hos JL Accounting kan vi hjælpe dig med at migrerer over til den forbedrede udgave af Lager i e-conomic, så du ikke mister vigtige data den 31. december 2023.


Med Rackbeat som samarbejdspartner kan e-conomic komme langt omkring med deres lagerløsning. Den enkelte virksomhed kan dermed være med til at sammensætte sin egen løsning, så det passer nøjagtigt til virksomhedens daglige lagerarbejde. Dette gælder uanset om du driver en handel-, engros- eller produktionsvirksomhed, en webshop eller noget helt fjerde. Rackbeat kan servicere alle lagertyper.

Løsningen hos Rackbeat indeholder både generelle lagerfunktioner, som servicerer alle lagertyper og behov, samt specialfunktioner.

For at sikre, at den enkelte virksomhed får de funktioner, som passer bedst til deres behov, kan de vælge mellem to pakker og flere tillægsmoduler, der optimerer lagerarbejdet.

Dette påvirker ikke aftalen i e-conomic.


Det kan virke som lidt af en mundfuld, men hos JL Accounting hjælper vi dig som virksomhedsejer, med at finde den rigtige lagerløsning, så det frigiver tid, så du som virksomhedsejer kan bruge din tid på andre ting.


Du er velkommen til at booke et uforpligtende møde med din bogholder hos JL Accounting, så vi kan se hvordan vi kan hjælpe dig i mål med den mest optimale lagerløsning.


19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page